داشتن یک وبسایت موفق در وب یک هدف برای همه ی وب مستر ها و مدیران سایت هاست. در این پست سعی در بیان ویژگی های یک وبسایت موفق را داریم:
محتوا ( مفید ، آموزنده ، رایگان ، و به راحتی قابل درک)
اگر شما به خوبی مطلب می نویسید باید در کار خود اصولی را در نظر داشته باشید. اطلاعات به آسانی قابل درک باشد، همراه با تصاویر مناسب و مرتبط باشد، حاوی لینک های با کیفیت بالا باشد ، و از همه مهم تر در رسانه های اجتماعی قرار بگیرد. تمام هدف در اینترنت پیدا کردن اطلاعات و مطالب مفید ، مرتبط و رایگان می باشد. اگر شما بتوانید مطالب و اطلاعات خود را به این گونه منتشر کنید یک قدم جلوتر از رقبا خواهید بود.
سئو
یکی از مهمترین پارامترها در طراحی سایت استفاده از اصول سئو می باشد که برای آشنایی با این موضوع می توانید به مطلب “ قوانین و مقررات سئو ” مراجعه کنید.
طراحی
اگر شما می خواهید که افراد با دیدن وبسایت شما چشم از صفحه مانیتور برندارند و به دنبال سایتهای دیگر نباشند ، علاوه بر آنکه نیاز است وبسایت شما حاوی مطالب مناسب باشد باید دارای طراحی خاص و جالب توجه نیز باشد. نکته اول در این مورد : اگر شما برروی وبسایت خود و فعالیت خود به صورت جدی عمل می کنید هرگز از قالب های رایگان استفاده نکنید. و همچنین تا جایی که امکان دارد قالب هایی که به صورت آنلاین وجود دارند را خریداری نکنید. برای گرفتن نتیجه مطلوب ، بهتر است از یک نفر متخصص در این زمینه استفاده کنید تا برای حوزه فعالیت شما به صورت اختصاصی یک قالب حرفه ای طراحی کنید.
رقبا
هر کاری که انجام می دهید باید از رقبای خود خلاقانه تر ، اصیل تر ، و دارای طراحی و محتوای بهتر باشد. به راحتی می توانید از رقبای خود درس بگیرید که چه چیزی برای آنها کارایی دارد و چه چیزی ندارد. سعی کنید که با رقبای خود دوست باشید و از آنها درس بگیرید به جای آنکه بخواهید متضاد آنها عمل کنید.بررسی کنید که آنها به دنبال چه چیز هستند و اکنون در چه جایگاهی قرار دارند. این بدان معنا نیست که هرروز بلاگ آنها را چک کنید ، بلکه برای این کار باید تمام جوانب را بررسی کنید . اینکه چه کسانی به آنها لینک می دهند ، از چه نوع CMS استفاده می کنند ، از کدام پارامترهای سئو استفاده می کنند و …
به اشتراک گذاری
ترویج و به اشتراک گذاری سایتتان در هرزمان به عنوان شانسی برای ارتقا سایت محسوب می شود. همیشه به یاد داشته باشید:
در هر زمان از پلت فرم های اجتماعی محبوب مانند فیس بوک ، توییتر ، گوگل پلاس و … برای انتشار سایت خود استفاده کنید.
در بلاگ های دیگر با توجه به حوزه فعالیتتان کامنت و نظر دهید.
در انجمن ها و فروم ها فعال باشید.
در بلاگ های معتبر پست مهمان ارسال کنید.
اگر می توانید برای تبلیغات وبسایت خود هزینه کنید.
سرعت
تا جایی که می توانید سرعت وبسایتتان را افزایش دهید . برای این کار می توانید از پارامترهای سئو استفاده کنید. همچنین موارد زیر را به یاد داشته باشید:
استفاده از سرور مناسب
بهینه سازی کدها
بهینه سازی تصاویر
استفاده از ابزاری مانند Google speed ، Yslow و …
کوچک کردن صفحات و اجزای استاتیک تا جایی که امکان دارد
ایجاد صفحات cacheable
استفاده از CDN برای محتوای استاتیک
اجتناب از redirect ها
و …
آدرسهای ایمیل و مخاطبان RSS
گاهی اوقات برخی از وب مسترها و بلاگ نویسان جوان از اطلاعات کمی در یک حوزه برخوردار هستند و یا در رابطه با موضوعی اطمینان کافی ندارند و فکر می کنند که اشتباه عمل کرده اند. با درج آدرس ایمیل و فیلد RSS باعث می شود که افراد به شما در حوزه ای که اطمینان ندارید کمک کنند و در نتیجه بعد از گذشت چند سال اگر خوب عمل کنید دارای تعداد بسیاری از ایمیل افراد و مخاطبان RSS هستید.
کسب درآمد
نباید در رابطه با این موضوع عجله کنید . صبر کنید هنگامی که وبسایت شما برای همه شناخته شد بعد از آن می توانید بر روی کسب درآمد تمرکز کنید. اساسا سه روش برای کسب درآمد از طریق وبسایتتان وجود دارد :
قرار دادن تبلیغات
ترویج محصولات وابسته
فروش محصولات خود
این ۸ نکته تمام آن چیزی نیست که برای طراحی سایت حرفه ای باید از آن استفاده کنید ، بلکه این شما هستید که با کار بر روی وبسایتتان و حوزه فعالیتی که انتخاب می کنید باعث موفقیت می شوید.
دوست عزیز مثل همیشه واقعا عالی و موشکافانه نوشته ایید
واقعا نمی شه ارسال های شما را نصفه کاره رها کرد
موفق باشید