
هنگامی که شما وبسایت خود را ایجاد یا بهبود می بخشید باید با بخش ها و قسمت ها ( تبلیغات ، دپارتمان محتوا ، بازاریابی ، توسعه محصول ، فروش و توسعه وب سایت ) در مورد آنچه که می خواهید اجرا کنید مشورت کنید. اگر شما از هر بخش بپرسید که وب سایت کمپانی شما باید به چه نحو باشد ، به طور قطع دیدگاه های متفاوتی را دریافت خواهید کرد. ممکن است نظر بخش تبلیغات این باشد که در وبسایت فضای بیشتری را به تبلیغات اختصاص دهید .طراحان وبسایت به دنبال طرحی هستند که چشم نواز باشد و همه از دیدن آن لذت ببرند!
توسعه دهندگان وب باید سایت را به نحوی طراحی کنند که دارای ویژگی ها و ابزار بسیار جالب و جذاب باشد.که البته متاسفانه استفاده از این ویژگی ها سرعت بارگزاری سایت را کاهش می دهد و هزینه ها افزایش می دهد.
در نهایت شما باید طرح وبسایت خود را فقط به افراد زیر نشان دهید و نظر آنها را بخواهید :
- استاد راهنما / کارشناس
- طراح ارشد وبسایت
- مدیر بازاریابی
- مدیر توسعه محصول
پس از آن مهم اینست که سایت شما کاربر پسند باشد و به غیر از آن هیچ موضوع دیگری اهمیت ندارد.چرا که در نهایت این مخاطب است که به سایت شما مراجعه می کند و اگر مطابق میلش نباشد ترجیح می دهد که به سایتهای دیگر رجوع کند.
یکی از مشکلات بزرگ وبسایت ها اینست که معمولا کارفرمایان به طراحان خود می گویند که چه چیز در سایت قرار دهند و یا قسمت های مختلف را چگونه طراحی کنند.در واقع این روش یک اشتباه بزرگ است.چرا که اعمال نظرات گوناگون در طراحی یک سایت باعث میشود که سایت دیگر کارایی خود را نداشته باشد.اگر شما یک به عنوان مسئول در شرکتی فعالیت می کنید اجازه دهید تا طراحانتان بدون اعمال نظرات دیگران به کار خود ادامه دهند.مطمئن باشید به این صورت بهترین نتیجه حاصل خواهد شد. البته این درست است که باید یک کارشناس ارشد نظاره گر کار باشد اما بهتر است بعد از آنکه طرح سایت ایجاد شد از لحاظ نرم افزاری و پشتیبانی چک شود.چرا که در نهایت این کاربران هستند که به سایت مراجعه می کنند و نه مدیران . همچنین این کاربران هستند که از طریق وبسایت سفارش محصولات و خدمات را میدهند و هزینه آن را پرداخت می کنند.
ممنون از مطلبتون.
نظر من در مورد طراحی خوب و کاربر پسند!؟ سادگی، سرعت و صرفه جویی
ممنونم از لطفتون.
طراحی خوب در حالت کلی میتونه این متد هایی باشه که شما فرمودید.
ولی در اصل از دیدگاه دیگران سرعت ، رنگ بندی مناسب ، کامل و ساده بودن سیستم میتونه باشه.
هرچند خیلی وقت ها سایت های شلوغ و پر محتوا با توجه به قالب ساده و خیلی کلیشه ای میتونن واقعا موفق باشند و جا بیفتند.
نمونه این سایتها در وب فارسی فراوان است.