
لندینگ پیج یا صفحه فرود از مباحثی که تازگیها ارزشش در وب فارسی رو شده است و البته همچون همیشه هرکس اسم آن را شنیده، مدعی حرفه ای بودن در آن هم شده!!
لندینگ پیج در واقع مهمترین قسمت از یک کمپین تبلیغاتی است و البته قرار نیست صفحه ای یکتا باشد که باید صفحه ای باشد مناسب با نوع تبلیغاتی که انجام داده اید. مثلاً اگر برای عضوگیری خبرنامه تان تبلیغ کرده اید، لندینگ پیج این آگهی نمیتواند صفحه بلاگ شما باشد که باید صفحه ای مخصوص دارای اطلاعات کافی پیرامون خبرنامه و فرم عضویت آن باشد.
در ادامه به چند ویژگی مهم طراحی لندینگ پیج حرفه ای اشاره میکنم:
۱. طراحی لندینگ پیج حرفه ای یک پروسه بلند مدت است
نباید انتظار داشته باشید که لندینگ پیج شما از همان اول بهترین و کامل ترین گزینه ممکن باشد. برای داشتن یک لندینگ پیج مناسب نیاز به تخصیص زمان و تست حالات مختلف دارید. اینکه در اولین قدم انتظار داشته باشید لندینگ پیجی با حداکثر بازدهی آماده نمایید، از آرزوهای عجیب و غریبی است که تقریباً هرگز جامه ی عمل نمیپوشد.
۲. محتوا
محتوای صفحه در واقع مهمترین بخش لندینگ پیج شماست. اینکه چه محتوایی و به چه شکل در صفحه منتشر شده باشد، بسیار حائز اهمیت است. فرض کنید آگهی داده اید برای دانلود رایگان کتاب x. حال صفحه مقصد آگهی با معرفی سایت شما آغاز می شود، با تعریف از سرویسهایتان ادامه می یابد و با فرم عضویت در خبرنامه به پایان میرسد! این محتوا تا چه حد برای این لندینگ پیج مفید است؟ من کمی زیر صفر را عدد مناسبی میدانم 😀
- عناوین: این قسمت از محتوای صفحه به عنوان چشم ربا عمل میکند! سعی کنید در عناوین و سرتیترهای متن از عباراتی بهره بگیرید که مستقیماً هدف آگهی را تعریف میکنند و از به کار بردن عبارات عمومی برحذر باشید.
- دعوت به عمل (call to action): این قسمت در واقع قلب لندینگ پیج شماست. اگر بازدید کننده را نسبت به انجام عملی که در واقع مطلوب شماست، مثلاً عضویت در خبرنامه یا خرید یا دانلود یک فایل، دعوت نکنید عملاً پول و زمان خود را هدر داده اید. اما این بخش باید طوری طراحی شود که در اولین نگاه خودنمایی کند.
برای این کار یکی از روشهای مرسوم استفاده از رنگهایی است که با سایر بخشهای صفحه متفاوت هستند.
- محتوای آغازین: اولین چیزهایی که کاربر در ورود به صفحه می بیند، نقش تعیین کننده در تصمیم وی دارند. سعی کنید مهمترین، جذاب ترین و واضح ترین محتوای خود در ابتدای لندینگ پیج قرار دهید طوری که کاربر بدون نیاز به اسکرول کردن آن را ببیند.
- نگارش: خنده دار است که یک سایت فارسی، غلطهای املایی و نگارشی داشته باشد. نه تنها خنده دار بلکه یکی از عوامل مهم سلب اعتماد! سعی کنید حتماً محتوای خود را از این جهت چک نموده و آن را عاری از هرگونه اشتباه املایی یا نگارشی کنید.
- تصاویر، ویدئو ها و سایر انواع محتوا: در محتوای ضفحه تمرکز خود را صرفاً بر متن نگذارید، از تصاویر مرتبط همچنین انواع ویدئوها و کلیپ های صوتی و سایر انواع محتوا که در ارتباط با موضوع هستند نیز بهره بگیرید.
- طول صفحه: البته برای این موضوع استانداردی وجود ندارد اما رساندن مقصود در حداقل زمان همیشه ایده آل است. صفحات طولانی اغلب خسته کننده هستند و به جای تشویق به عمل میتوانند فرد را از انجام عملی خاص، دور کنند.
۳. لینک ها
تماس های زیادی داشته ام که برای طراحی لندینگ پیج میگفتند میخواهیم هیچ لینکی نباشد چرا که سایت x گفته است! در این مورد من به شدت با افراد مخالفم. لینکهای مرتبط در صفحه مخصوصاً منوی اصلی سایت میتواند به باقی ماندن بازدید کننده در سایت کمک کند. مثلاً وقتی از افراد برای عضویت در خبرنامه در لندینگ پیج دعوت میکنیم، مطمئناً قبل از عضویت به دنبال بررسی محتوای سایت خواهد بود یا قبل از سفارش طراحی سایت خود به دنبال نمونه کارهای قبلی خواهد بود. پس دلیلی ندارد که هیچ لینکی در صفحه وجود نداشته باشد که اتفاقاً وجودش بهتر است!
۴. تست کردن را فراموش نکنید
بعد از راه اندازی همیشه به یاد داشته باشید که میتوانید با روش معروف a/b testing نسبت به سنجش وضعیت لندینگ پیج خود و تأثیر تغییرات مختلف بر آن و البته بهینه سازی آن اقدام نمایید. با این روش کافیست وضعیت صفحه را قبل و بعد از تغییر یک جزء در آن بررسی نمایید.
به یاد داشته باشید که طراحی لندینگ پیج حرفه ای، پروسه ای زمان بر است و نمیتوان انتظار داشت که در اولین اقدام، صفحه ای ایده آل حاصل شود. اما خب با دقت در طراحی و آزمودن آن میتوان انتظار داشت از رقبایی که این مورد را ساده انگاشته و دقت کافی را در طراحی و اجرای آن به کار نمیبندند، پیشی گرفت.
این مطلب از این منبع برگرفته شده است.
سلام خواستم برای سایت ما لندینگ پیج طراحی کنید چقدر هزینش میشه ایا افزونه خواصی داره
سلام
از بخش تماس با ما درخواست بفرستید درخدمتیم.