
در مطلب قبل تعدادی از پارامترها را معرفی کردیم که در اینجا به ادامه آن میپردازیم.
- برچسب alt تصاویر : خزنده موتور جستجو نمیتواند تصاویر را بخواند بنابراین مطمئن شوید که با استفاده از برچسب alt کلمات کلیدی مرتبط با تصویر را به کار برده باشید.
– هیچ گاه از توضیح طولانی برای تصاویر استفاده نکنید. چند کلمه میتواند کافی باشد ، در صورت نیاز میتوانید از یک یا دو جمله کوتاه استفاده کنید.
- نقشه سایت : نقشه سایت به خزنده موتور جستجو و بازدیدکنندگان این امکان را میدهد که راحت تر بتوانند از سایت شما استفاده کنند. نقشه سایت صفحه ساده ای است که شامل لیست و لینک دیگر صفحات وبسایت شما میباشد.استفاده از نقشه سایت XML کار را برای موتورهای جستجو راحت تر و موثر تر میکند.
– هرگز تعداد لینک بسیار در نقشه سایت خود قرار ندهید. این موضوع باعث میشود که برای خزنده ها مشکلاتی بوجود آید و تبدیل به مزارع لینک گردد. محدوده بین ۲۵ – ۴۰ لینک مناسب میباشد.
- شبکه های اجتماعی : افزایش نجومی شبکه های اجتماعی تاثیر بسیار زیادی برروی سئو داشته است. سعی کنید از طریق وبسایت خود با شبکه های اجتماعی مختلف ارتباط ایجاد کنید.
– به شبکه های اجتماعی بسیار زیادی متصل نشوید. آن شبکه هایی که به خوبی عمل میکنند و برای شما مناسب هستند را پیدا کنید و تمرکز خود را برروی آنها برای ایجاد برند بگذارید.
- سرعت صفحه : سرعت بارگزاری صفحه عامل مهمی در رنکینگ وبسایت شما نمیباشد اما توجه به آن پیامدهای خوبی را در پی خواهد داشت.بسیاری از بازدیدکنندگان صفحه ای که بیشتر از ۱۰ ثانیه برای لود شدن زمان ببرد را ترک میکنند. تا آنجا که میتوانید صفحه خود را تمیز نگه دارید. صفحات طولانی را به دو یا چند صفحه کوتاه تر تقسیم کنید. حجم تصاویر را کاهش دهید.
– هرگز سایت خود را با افکت های ویژه و غیر ضروری بارگزاری نکنید.
- لینک های خراب : اگر در وبسایت شما لینک خراب یا مرده وجود داشته باشد موتورهای جستجو وبسایت شما را در رده وبسایتها با کیفیت پایین و رتبه پایین قرار خواهند داد. اگر شما لینک خارجی بسیار دارید ، منظم آنها را چک کنید.
– به لینک های خراب بی توجه نباشید. در غیر اینصورت به ضرر وبسایت شما خواهد بود.