
با استفاده از محتوای مشارکتی یا نوشته های همکاری در زمان کوتاهی می توان روابط خود را توسعه داد، و همین طور چیزهای زیادی آموخت. چیزهایی از روش برقراری اولین ارتباط با وی سایتها تا خود نوشتن در پروسه تولید محتوای مشارکتی و همکاری.
در نتیجه در این مطلب و مطالب آینده تعدادی از نکات پیرامون تولید محتوا را برای افراد علاقه مند،گرد آورده ایم:
۱.خالص و صادق باشید
اولین قدم برای تلاش در نوشتن مطلبی موفق این است که مطمئن باشید به راستی به وب سایت و موضوع مورد بررسی اهمیت می دهید. هیچ چیز نوشته تان را به اندازه دنبال کردن ایده ای که برای شما جذاب است، جلوه نمی دهد.
۲.سوال کردن عیب نیست
ایده های خود را به وب سایت های مرتبط ارائه دهید، حتی اگر این طور به نظر می رسد که در حوزه شما نیستند. هرچه بیشتر برای رسیدن به وب سایت های معتبر تلاش کنید، شانس بیشتری برای گرفتن سهم دارید. اگر خودتان را بخشی از وب سایت مورد هدف تجسم می کنید، به سمت آن بروید. بدترین واکنش، نداشتن پاسخ و واکنش است. یک “نه” قاطع برای یک ایده، درهای نوشتن در آن وب سایت را برای همیشه بر رویتان نمی بندد.
۳.مراقب لحن خود باشید
در هنگام ارسال ایمیل و پرکردن درخواست همکاری، مراقب لحن خود باشید. درباره راه هایی که باید با دارنده سایت و یا ویرایشگر ارتباط برقرار کنید، عاقلانه فکر کنید و اجازه دهید این حالت به نوشته شما هم انتقال یابد. مطالبی که از قبل در سایت منتشر شده را مطالعه کنید. نمیتوانم دقیق بگویم که چند بار تا حالا صرفاً با ذکر کردن نام و آدرس وب سایتی که میخواهم مطلبی در آن بنویسم، موفق به انجام این کار شده ام.
۴.انتخاب موضوع (subject) ایمیل مناسب
مذاکره با یک غریبه در بهترین شرایط هم می تواند تهدید آمیز باشد، و نداشتن ارتباط رو در رو و صدا، این پروسه را سخت تر می کند. تحقیقات گذشته نشان می دهد که افراد به مذاکره آنلاین کمتر اعتماد میکنند، تا به مذاکره ای رو در رو. شوخی در عموم با ترویج حسی مثبت همراه است، و همچنین می تواند در موقعیت های سخت تاثیر مثبت بگذارد. subject اولین چیزی است که فرد در اینباکس خود مشاهده می کند. فکاهی و شوخ طبعی در بیشتر موارد جواب می دهد.
۵.بعد از انتشار متن، آن را رها نکنید
محتوای تولید شده خود را حداقل تا ۲ هفته پس از انتشار، چک کنید. در این زمان است که به احتمال زیاد می بینید افراد دیدگاه خود را بیان می کنند. سوالات مطرح شده را پیگیری کنید، اشتراک گذاری های اجتماعی را بررسی کنید، در گفتگوی مربوط به خود مشارکت کنید.
۶.سازماندهی شده اقدام کنید
راه های زیادی برای از بین بردن استرس سازمانی موجود است. این ایده ای بسیار خوب است که اسناد سازمانی خود را جمع آوری کرده، توسعه دهید. این اسناد می تواند شامل ایده هایی باشد که شما به طور ناگهانی به دست آورده اید، یا افرادی که تمایل دارید در آینده آن ها را دنبال کنید و یا مقاله های خودتان.
در قسمت آینده با ۷ نکته دیگر در این رابطه آشنا خواهید شد.
مترجم: هما حسن نیا