خوشبختانه، David Mihm مدرس جستجوی محلی در Moz، بررسی عوامل رنکینگ جستجوی محلی سالیانه ی خود را منتشر کرده است، که ما را در شناخت فاکتورهای مهم و بینش بازاریابان محلی یاری می کند.
این بررسی نشان دهنده تغییر نسبت به فاکتورهای رنکینگ سنتی می باشد. بررسی فاکتورهای رنکینگ جستجوی محلی در سال گذشته، در زمینه Google Places و Citations (مرجعی آنلاین به سایت مثل لینک ها) قوی بود، اما تحقیقات امسال نشان می دهد که سیگنال ها و لینک ها مهم ترین فاکتور ها هستند.
این تغییر در راستای بروزرسانی الگوریتم رنکینگ محلی گوگل، یعنی Pigeon می باشد. اکثر متخصصین سئوی محلی (لوکال سئو) ادعا دارند که توسط Pigeon ضربه نخواهند خورد، اما این احتمال وجود دارد. زیرا آن ها یک رویکرد سالم و بی خطر را در رابطه با سئو محلی در نظر دارند، و سایت هایشان قدرت بیشتری برای شروع خواهند داشت.
مهم ترین نکته این است که نباید گوگل را فریب داد. هرچه شما انجام می دهید، چه آنلاین و یا آفلاین، باید به سمت هدف نهایی یعنی ایجاد تجربه خوب برای کاربر باشد، نه اینکه صرفا برای کسب رتبه بهتر در جستجو، گوگل را فریب دهید.
در اینجا دو نکته ی ساده برای بهبود سایت در جستجوی محلی (منطقه ای) آورده شده:
۱.عالی باش
۲. لینک های عالی را به دست بیاور
بسیار ساده است اما در عین حال برای کسب و کار محلی خیلی آسان نیست. نگاهی به رقبای خود بیاندازید_وب سایت هایی که محتوای یکسان یا مشابه دارند_ اکثر آن ها بک لینک زیادی ندارند.
چطور عالی باشیم؟!
بهترین کاری که برای موفقیت در جستجوی محلی می توانید انجام دهید این است که انرژی خود را به جای فریب دادن گوگل، برای بهتر شدن وب سایتتان صرف کنید. زمان زیادی را برای بررسی سایت خود و سایت های رقیب صرف کنید. چه کاری برای بهتر شدن می توان انجام داد؟ می دانید که مشتریان بالقوه، سایت های متعددی را بررسی خواهند کرد پس وب سایتتان را در زمینه خود بهترین کنید.
اطمینان حاصل کنید که از این تله های مرسوم اجتناب خواهید کرد_تمامی آن ها اساسی هستند_ اما هنوز هستند افرادی که در دام این اشتباهات می افتند:
۱. صفحه اصلی بی محتوا: موتورهای جستجو و مشتریان نیاز دارند درباره وب سایتتان بدانند. پس اگر صفحه اصلی تان دارای بنر یا اسلایدر و چند خط مطلب کوتاه می باشد، سریعا مطلبی مفید را به آن اضافه کنید.
۲. تنها چند خط در صفحه: مشتریان و موتورهای جستجو به دنبال مطالب و اطلاعات مفید و مرتبط می باشند. اگر شما محصولی را پیشنهاد می دهید، صرفا نگویید: ” ما محصول X را می فروشیم، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید!” امروزه خریداران اطلاعات فوری و ضروری می خواهند، پس نیاز است که هر صفحه را با اطلاعات مفید و سودمند بسته بندی کنید.
۳.اسپم کردن کلمات کلیدی : بسیاری از وب سایت ها بر این تکنیک قدیمی متکی هستند. با وجود لیست کردن ۱۰۰ شهر و جدا کردن آن ها با ویرگول، رتبه خوبی به دست نخواهید آورد. آیا این روش و داشتن لیستی به این بزرگی محتوای سودمندی برای مشتری ایجاد می کند؟ خیر. آیا به رنک شما در گوگل کمک می کند؟ البته که نه. از شر این موارد خلاص شوید و به جای آن سایتتان را با محتوای مرتبط و سودمند پربازدید کنید.
۴. تگ های عنوان (تایتل) افتضاح: حدود ۵۰۰ پیکسل از عرض برای تگ عنوان به شما داده شده: هرچه طولانی تر باشد در زمان نمایش در صفحه نتایج جستجو کوتاه خواهد شد. تگ عنوان باید صفحه را خلاصه کند_ نباید تعداد قابل توجهی از کلمات کلیدی که در تلاش برای رتبه بندی آن ها هستید، باشد. در ابتدا کلمه کلیدی اصلی خود و در انتها نام کسب و کارتان را قراردهید.
بهینه سازی محلی (لوکال سئو) خود را فراموش نکنید
اگر وب سایتتان شامل سیگنال های محلی که گوگل انتظار دارد، نباشد، citations یا مرجعی آنلاین به سایت خوبی نخواهد داشت.
مواردی که در زیر آمده، اصول اولیه قدیمی هستند اما به سختی می توان سایت هایی را یافت که به درستی برای نواحی محلی خود بهینه سازی انجام می دهند:
۱.شهر/استان را در تگ عنوان بنویسید: به یاد داشته باشید که تگ عنوان برای بهینه سازی بسیار مهم است، و شهر و استان برای ارتباط محلی مهم می باشد.
۲.شهر/استان را در هدینگ یا سرفصل H1 بنویسید: لازم نیست تمام هدینگ این باشد تنهای چیزی که در اینجا مهم است این است که شهر و استان برای پیش بردن ارتباط محلی در هدینگ صفحه باشد.
۳.شهر/استان در محتوا موجود باشد.بسیاری از سایت ها این موضوع را فراموش می کنند. بهینه سازی سرچ محلی کار نخواهد کرد مگر اینکه در مطلبتان درباره محل خود صحبت کنید.
۴.شهر/استان را در alt text تصویر بنویسید: به یاد داشته باشید گوگل نمی تواند تصویر شما را ببیند، پس alt text کمک شایانی در درک محتوای صفحه شما خواهد کرد.و شهر و استان می تواند سرچ محلی شما را بهبود بخشد.
۵.URL شامل شهر/ استان باشد: اگر توانایی ویرایش url را دارید، سعی کنید این اطلاعات را در آن قرار دهید.
نکته مهم: اگر url خود را بروزرسانی می کنید، فراموش نکنید که خطای ۳۰۱ را تغییر دهید تا نشانی و آدرس قدیمی به نشانی جدید وب برگردد.
تمامی این ها تاکتیک های خاصی هستند که برای رسیدن به هدف نهایی شما را یاری می کنند، و این هدف یعنی: سایتی جذاب و عالی! به این فکر نکنید که چطور رنکینگ سایت خود را بهبود بخشید، به این فکر کنید که چطور کاری کنید که سایتتان در حوزه خود بهترین باشد. این راهی است که کمک می کند تا رنکینگ بهتری به دست آورید و بازدیدکنندگان بیشتری داشته باشید.
مترجم: هما حسن نیا